baner-o-kokicama

O kokicama

Da li ste spremni za kokice kakve do sada niste probali? Sigurni smo da ste puno puta uživali u običnim belim kokicama u bioskopu sa ekipom, kod kuće sa porodicom ili u šetnji sa simpatijom. Ma koliko bile tople, hrskave i mirisne, jednoga dana, nama su postojeće kokice dosadile. 

Zato smo odlučili, kao veliki fanovi kokica, da toj beloj uživanciji dodamo malo boje. I malo ukusa. I malo čokolade, i slanine, i karamele, pistaća, lešnika, maline. Cilj nam je bio da napravimo nešto sasvim drugačije! Želeli smo nešto magično što će svakoga ko ih proba bar na trenutak ispuniti radošću. 

Posle nekoliko godina vrednog rada, istraživanja i eksperimentisanja, uz mnogo sati provedenih u kuhinji, uspeli smo! Kao rezultat uloženog truda predstavljamo vam pravi gurmanski proizvod koji sa sobom nosi novo iskustvo i novu dimenziju uživanja. The Kokice donosi ukuse i teksture o kakvim smo da sada mogli samo da maštamo. Najveći sladoksuci koji znaju sta žele i spremni su da probaju nešto novo i drugačije posebno će se zaljubiti u naš svet gourmet kokica. 

The Kokice su domaćeg porekla. U izradi ne koristimo nikakve veštačke arome, emulgatore, boje i zaslađivače. Pravimo ih ručno, sa puno pažnje i svi sastojci koje koristimo su potpuno prirodni. Svaki od ukusa je posebno razvijen kako bi vas poveo u neki novi svet obojen radošću.